“Mjaft me viktimizim! Gjyshja ime ka rritur 7 fëmijë e vetme pa burrë”, rrjeti i kthehet kundër Ajrolës pas lotëve të mbrëmshëm

Showbiz

Dje Arjola ka treguar linjën e saj të jetës e cila nuk ka qenë aspak e lehtë me tre fëmijë për të rritur dhe e vetme. “Po e bëj këtë saktificë për fëmijët e mi dhe është hera e tretë që i sakrifikoj ata duke menduar për të mirën e tyre,” tha Arjola ndër të tjera.

Pas publikimit të lajmit rrjeti është ndarë në dy pjesë, ata që kanë shprehur mbështetje dhe ata që janë çuditur sepse ndarjen nga burri nuk e konsiderojnë një “lemeri” kaq të madhe.

Disa nga komentet kanë qenë: “Nuk ka bërë ndonje sakrifice te madhe! Gjysma e grave te botes divorcohen, pjese e jetes eshte , asnjegje nuk ka per te qare”

“Po të fillonin dhe të derdhnin lot vajzat, gratë, nënat për të gjitha hallet ,vuajtjet që ju ka vënë jeta, një Lum i ri do t’i shtohej hartës së Shqipërisë”

“Gjyshja ime ka rritur 7 femije pa burrë dhe pa ndihmen e askujt! Pa shkollë, pa te ardhura dhe nuk ka dal te qaj as ne tv as ne publik. Ato jan heroina! Mjaft me viktimizim”

“Kur Arbana tha “rrefim dritherues” thashë kushedi cfare ka ndodhur….historia e Arjoles eshte nje histori qe perjetojne shumica e nenave ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *