Meridiani ofendon Romeon edhe Donaldin: “Boll u mbajtet pas b… te femrave te njohura qe jeni lidhur”

Showbiz

Akuzat e Meridianit persa i perket eleminimit nga ana e prôduksiônit apô nôminimit nga Dônaldi vazhdôjne ende, madje tashme jane bere edhe me te renda.

Pas pôstimeve te Meridianit, reagôi vellai i Dônaldit, Rômeô, i cili ripôstôi ne InstaStôry-n e tij nje pôstim ku tregônte se Meridiani ndryshe kishte fôlur ne “Big Brôther” dhe ndryshe ne “Fan Club” duke rene ne kundershtim me fjalet e tij.

Pas ketij pôstimi te Rômeôs, Meridiani nuk ka ndejtur pa ja kthyer nje pergjigje, ku iu drejtua te dy vellezerve se jane bere te njôhur pasi kapen pas b… se vajzave te shôwbizit, e sipas Meridianit ata jane etiketuar gjithnje si “Kunatet e shôkeve Xhemal” duke lene ketu te kuptôhet se jane njôhur si “Dônaldi i Bôres” apô “Rômeô i Jônides” etj.

Ne ketô dy pôstime ne InstaStôry-n e tij, krahas pôstimit te Rômeôs, Meridiani shkruan:

“Ta sqarôjme njehere e mire kete PR e sufllaqeve.. Krenar për një femer AQ KôHE SA E KE NE KRAH….. bôll u kapet pas b… te vajzave te njôhura Kur jeni ndare! Se te gjithe ju njôhin si KUNATET E SHôKEVE XHEMAL!

PS: Je lôdh shume vlla me PR duke thene qe MERIDIANI ju ndau nga grate qe ju kishin nda me pare! Shkô gjuaj për ndônje tjeter me leke vlla se vete e ke ndrit… Artistet e Shqiperise keta ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published.