(Video) Ku do po përmendet 9 Janari dhe datëlindja e Bora Zemanit, po e a ka uruar Donaldi?

Showbiz

Ai ka thënë se nuk e ka kuptuar idenë e mbërritjes së parashutës datën e 9 janarit. Derisa ishte në dhomën e rrëfimit, Donaldi ka diskutuar rreth atij momenti.

Ndër të tjera, ai shtoi se atë datë e ka ditëlindjen Bora Zemani, ish-partnerja e aktorit ndërsa parashuta ka qenë e mbishkruar me atë datë dhe një imazh i të dy aktorëve të cilët shihen duke i dhuruar njëri-tjetrit një puthje.

Kujtojmë se, që nga nisja e lidhjes me Beatrix, Donaldi nuk e ka cekur pothuajse asnjëherë më emrin e moderatores.

Ndryshe, vlen të theksohet se Beatrix nuk ka reaguar edhe aq mirë kur pa surprizën me parashutë për Donaldin teksa shihej data e ditëlindjes së Borës. Shiko videon nga minuta e 16:01.

Leave a Reply

Your email address will not be published.