“Krisje” mes çiftit? Donaldi zgjedh të flasë me një tjetër banore në vend të Beatrix

Showbiz

Një debat ka lindur sërish mes banores së re, Egzonës, Donaldit dhe Beatrix. Këngëtarja tha se Donaldi nuk ka preferuar të flasë me të, natën kur bëri autoportretin, por me Egzonën. Por Donaldi dhe Egzona thanë se biseda mes tyre nisi spontanisht. “Ftohja që Egzona ka mendu se ka ardh nga ana ime, nuk ka ardh nga ana ime, kam dasht me të përqafu, por kam mendu që pse me të ardh me të përqafu kur t’i mi the ato në Prime. Nuk më erdhi as keq as mirë që ata folën”- tha Beatrix.

“Gjithçka nisi për një pikturë, unë po bëja një autoportret dhe u pasqyrua gjendja ime e brendshme, ku isha i trishtuar dhe Egzona u habit”- tha Donaldi.

“Unë erdha aty dhe dukej që nuk e doje prezencën tim”- u shpreh Beatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.