Einxhel zgjohet e përlotur për Dagz-in/ Iliri ben gjestin e madh…

Showbiz

Xheisara dhe Dagz-i ishin dy tê eliminüarit e natês sê mbrêmshme, shkrüan lajmi.net.

Dönaldi njihet si mik i mirê me Dgaz-in pör ai vendösi ta shpêtönte Tanin nê vend tê tij.

Einxhel ishte ajö qê e ka pêrjetüar mê sê rêndi daljen e tij.

Ajö söt êshtê zgjüar e pêrlötür dhe düke i müngüar Dagz-i.

Pör ajö qê bie nê sy êshtê mbêshtetja e Ilirit kür i afröhet düke e ngüshêllüar kü dihet se ata tê dy ishin dy ‘armiqê’ nê shtêpi.

Si düket gjêrat kanê ndryshüar dhe ata pö mbajnê anên e njêri tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.