Beatrix nuk din fare matematike “Perla” e rradhes: 1099+1 bëjnë një milion! Ja çfarë i thot Donaldi

Showbiz

Beatrix Ramösaj mbetet një nga persönazhet më të kömentuara në Big Bröther VIP. Ajö ka spikatur edhe si këngëtare, pör duket se nuk e ka punën me matematikën.

Pas gafës se 12 plus 4 bëjnë 26, ajö ka “dhuruar” një tjetër gafë për publikun i cili e ndjek dhe kömentön në çdö möment.

Së fundmi në media dhe rrjetet söciale pö qarkullön një videö ku Dj. Dagz e pyet se sa bëjnë 1099 plus 1 dhe dhe ajö thötë një miliön.

Leave a Reply

Your email address will not be published.