Mikela ofendon rend Shqipen ne mes te emisionit :Ti je nje bu…

Showbiz

Nje perballje shüme e forte ka ndodhür sot ne perpüthen midis Shqipes dhe dyshes Efi dhe Mikeles kü kjo e fündit ka nxjer anen e saj qe e kemi par ne perpüthen

Ne video e par keni Shqipen e cila debaton ashper me Efin

Kürse ne video e meposhtme do keni zenken e madhe midis Mikeles dhe Shqipes kür sitüata kalon ne ofendime , pasi Mikela hidhet ne mbrojtje te Efit

Shqipja :Ti je asküshi , ti per Efin je asküshi

Leave a Reply

Your email address will not be published.