Viti i Ri i parë pa Hueyda El Saied, bashkëshorti dhe djali i saj prekin me fjalët: Ju urojmë nga zemra, sepse aty është ajo

Showbiz

Thierry dhe Gabriel kanë pritur Vitin e Ri të parë pa Hueyda El Saied. Artistja shqiptare u nda nga jeta pas një beteje të gjatë me ka nce rin në fund të muajit nëntor.

Dhe në natën e ndërrimit të viteve, bashkëshorti dhe djali i saj uruan dashamirësit e prezantueses nga zemra, pasi aty kanë edhe Hueydan.

“Dashuria jonë Hueyda është në zemrat tona përgjithmonë, kështu që nga thellësia e saj familja jonë e bukur ju uron gjithë të mirat për vitin e ri!! Gëzuar Vitin e Ri 2022. Gabriel & Thierry”- shkruan ata në urimin e tyre.

Baba e bir shoqëruan postimin me një foto nga festa Vitit të Ri 2021 ku kanë pozuar përkrah Hueyda El Saied. Artistja e ndjerë para se të ndërronte jetë i bëri dhuratën më të bukur djalit të saj, pasi Gabriel u birësua nga Thierry, me të cilin prezentua u martua vitin e kaluar.

“Dashuria jonë Hueyda është në zemrat tona përgjithmonë, kështu që nga thellësia e saj familja jonë e bukur ju uron gjithë të mirat për vitin e ri!! Gëzuar Vitin e Ri 2022. Gabriel & Thierry”- shkruan ata në urimin e tyre.

Baba e bir shoqëruan postimin me një foto nga festa Vitit të Ri 2021 ku kanë pozuar përkrah Hueyda El Saied. Artistja e ndjerë para se të ndërronte jetë i bëri dhuratën më të bukur djalit të saj, pasi Gabriel u birësua nga Thierry, me të cilin prezentua u martua vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *